Onze diensten

Kwaliteitsborging

Onder kwaliteitsborging verstaan wij; de mate waarin een werkstuk of project zal voldoen aan de eisen die contractueel zijn voorgeschreven veelal door een opdrachtgever, dan wel vanuit wet-, en regelgeving zijn vereist.

Weld Engineering

Bij inspectieafdeling verstaan wij onder Weld Engineering de gehele lastechniek van A tot Z. Wij kunnen u ondersteunen met het opzetten van een las kwaliteit plan of het certificatietraject conform NEN-EN-ISO 3834-2, -3 of -4.

Niet Destructief Onderzoek

Onder Niet Destructief Onderzoek (NDO) worden onderzoektechnieken verstaan waarmee men een indruk kan krijgen van de kwaliteit van een te onderzoeken object zonder dit object te beschadigen.

Inspectie

Bij inspectieafdeling verstaan wij onder Inspectie; onderzoeken, keuren, beoordelen, controleren, testen of verificatie. De termen zijn nauw verwant zijn aan elkaar, maar er zijn principiële verschillen.

Coating

Bij inspectieafdeling kunnen wij u ondersteunen bij het beoordelen van Coatingprocedures, Test en Inspectieplannen/ Keuringsplannen en het uitvoeren coating inspecties.

CE-Markering

Inspectieafdeling kan u adviseren en coördineren in de uitvoering van de Richtlijn 2014/68/EU oftewel de Pressure Equipment Directive 2014/68/EU (PED).

Frans Grijpink - Welding - Weld Engineering - Coating - CE Markering - Kwaliteisborging - Lassen - Inspectie - NDO - Niet Destructief Onderzoek - Friesland - Kwaliteit - Specialist

We werken aan projecten van elke omvang

Wij werken in de petrochemie, chemische industrie, food, transportleidingen (NEN 3650), voor staalconstructiebedrijven en apparatenbouwers.

Inspectieafdeling is een onafhankelijk Inspectie en Adviesbureau in de lastechniek van A tot Z

Your partner for Quality

Wilt U uw bedrijf laten certificeren volgens de norm EN-ISO 3834-2, -3 of -4, dan kunnen wij u daarin begeleiden.

Meer over ons